Kevin Murphy
Kevin Murphy a világ egyik legismertebb és legkeresettebb fodrásza, aki divatbemutatókon, kifutókon, magazinokon és filmeken átívelő hosszú karrierje során szerzett tapasztatait és újító gondolkodását felhasználva alkotta meg egyedülálló termékeit. De mitől különleges? A KEVIN.MURPHY termékek egyedülálló filozófiát fogalmaztak meg, mely jegyében különleges termékek születtek:
Skin care for your hair - Bőrápolás a hajnak
Egyesítik a kozmetika, az arcápolás terén alkalmazott legújabb technológiákat a természetes alapanyagokból nyert kiváló összetevőkkel. Alkalmazásukkal nem csak a haj, de a fejbőr is megfelelő ápolást kap. Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag készítmények, melyek mindegyike szulfát és parabén mentes. 

Weightless technology - Súlytalan technológia 
A súlytalan technológiának köszönhetően nem nehezítik el a hajat, mint a piacon található számos termék. A Kevin Murphy család tagjai kiegészítik, erősítik egymást, nem zsírosítják el a hajat, felszívódva ápolnak, még hajformázás közben is.

Extreme heat protection (X-HP)TM complex - Extrém hő védelem 
Egy új technológia alkalmazásával a lanolinban található összetevőket az ausztrál őserdőből származó kilenc esszenciális olajjal és kivonattal elegyítettek. Az összetevők olyan antioxidánsokat, olajokat, aminosavakat tartalmaznak, amelyek elengedhetetlenek a károsodott haj regenerálásához. Az eredmény extrém hő védelem, ami védelmet nyújt a hő által okozott károsodások ellen 220°C-ig.A KEVIN.MURPHY termékek esszenciális olajok, növényi kivonatok és természetes antioxidánsok felhasználásával készülnek. Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag készítmények, melyek mindegyike szulfát és parabén mentes. Alkalmazásukkal nem csak a haj, de a fejbőr is megfelelő ápolást kap, alkotói egyszerre ápolják a fejbőrt és táplálják a hajszálakat.

A KEVIN.MURPHY termékekkel bármi elkészíthető, csak a képzelet szab határt. A KEVIN.MURPHY samponok, balzsamok, pakolások és a styling készítmények a kifutókról, magazinokból ismert megjelenést és természetes aromaterápiás ápolást biztosítanak minden hajtípus számára.

KEVIN.MURPHY semmilyen módon nem árt az állatoknak, nem végez állatkísérleteket. Minden olyan összetevő alkalmazását elkerüljük, amely árt, vagy káros hatással van az élőlényekre és a környezetre.


Környezetvédelem

Mi, a KEVIN.MURPHY-nél fokozott figyelmet szentelünk a környezetvédelemre, és felismertük az éghajlatváltozás súlyos veszélyeit. Fenntartható és megújuló, vagy állandó forrásból származó természetes összetevőket használunk, amelyek nem veszélyeztetik a hosszú távú fenntarthatóságot.

A KEVIN.MURPHY termékekhez választott csomagolás kizárólag újrahasznosított papírból készül, és minden másodlagos csomagolásunk csakis papír vagy karton. A legtöbb boltban fellelhető átlagos műanyag csomagolóanyagok nagy sűrűségű polietilénből (HDPE) készülnek, és napfény szükséges a lebomlásukhoz. Mivel legtöbbjük a szeméttelepekre kerül, a teljes lebomlásuk még 500 év alatt sem történik meg! Egy újrahasznosított papírtasak, vagy kartondoboz a föld alatt kevesebb mint 6 hónap alatt lebomlik, sőt ha komposztálják is, kevesebb mint 2 hónap szükséges.
Azért választottunk szögletes csomagolást, mert nagyobb hasznos térfogattal rendelkeznek, és így 40%-kal kevesebb műanyagot használunk fel azon cél érdekében, hogy a szemétlerakókba kevesebb műanyag kerüljön.

Bejártuk a világot a legjobb összetevők után, és a KEVIN.MURPHY olyan cégeket keresett, melyek kisüzemi termesztést, organikus termelési eljárásokat vagy ökológiailag sértetlen vad szüretelési technológiákat alkalmaznak, hogy biztosíthassuk, hogy a KEVIN.MURPHY termékek a legmagasabb szintű természetes minőséget képviseljék.
Kerüljük az egészségre káros vegyipari összetevőket, minden KEVIN.MURPHY termék szulfát és parabén mentes.

A KEVIN.MURPHY büszke, hogy együttműködik a Klíma Projekttel, ami egy globális non-profit szervezet, amely elkötelezett a lakosság oktatása iránt az éghajlatváltozás hatásairól, és megoldások keresésére törekszik helyi és világ szinten. Kevin Murphy elkötelezetten közvetíti a klíma kontrol üzenetét a fodrászok, stylistok, és fogyasztók felé.
Egyes termékek értékesítése után, a KEVIN.MURPHY anyagilag is támogatja a Klíma Projektet, annak érdekében, hogy ne csak mi tanuljunk az átfogó globális karbon lábnyomunkról, hanem hogy segítse az oktatást és elősegítse a globális szén-dioxid kibocsátás csökkenését.
Büszkék vagyunk rá, hogy a KEVIN.MURPHY termékek PETA tanúsítvánnyal rendelkeznek, mivel a KEVIN.MURPHY nem végez állatkísérleteket, és nem okoz szenvedést az állatoknak!

ELKÖTELEZETTSÉGÜNK ÉS ELHIVATOTTSÁGUNK, HOGY MINŐSÉGI HAJÁPOLÓ TERMÉKEKET HOZZUNK LÉTRE, AMELYEK TERMÉSZETESEK, HITELESEK ÉS VALÓDIAK A MEGBÍZHATÓSÁG ÉS A HATÉKONYSÁG GARANCIÁJÁVAL.

Ismeretlen szörnyek a fürdőszobákban

A mérgező kozmetikumok ott sorakoznak mindannyiunk polcain, és gyanútlanul vesszük kézbe őket minden nap. Bőrbarát szappan, gyümölcsös sampon, Ph semleges tusfürdő. Megnyugtat a tudat, hogy a legjobbat választjuk, mely nem szárítja a bőrünk. Selymes a tapintása, jól habzik… De vajon mit rejt a címke a flakon hátoldalán, valóban veszélytelenek? Igazán „bőrbarát” termékek?
Súlyosan mérgező anyagok sokasága felett siklik át szemünk, mikor egy samponos flakont vagy borotva habot veszünk a kezünkbe. Ki gondolná, hogy a tisztálkodó szerekkel is mérgezzük szervezetünket? Boldogan lélegezzük be a tusfürdők kellemes illatát, mely allergizáló hatású. Szeretjük, ha jól habzik a sampon a tisztító hatású nátrium lauryl szulfátnak vagy nátrium laureth szulfátnak köszönhetően, melyet a vegyiparban annyira kedvelnek, hogy több névvel is illetik őket: van, hogy Sodium Lauryl Sulfat-ként vagy Sodium Laureth Sulfat-ként jelennek meg a termékek összetevői között. De vajon mit tesznek velünk ezek a számunkra ismeretlen vegyületek?
A szulfátok túl azon, hogy habzásuk miatt szépséges buborékokkal kápráztathatjuk el gyermekeinket, a bőrben felszívódva szürke hályogot, vagy ami rosszabb, rákot és szívbetegséget is okozhatnak. Súlyosan mérgező hatásuk nem csak a bőrirritációt, mint mellékhatást teszi nevetségessé, hanem gondolatot is, mely szerint kozmetikumaink nem károsítják egészségünket.

Jó, ha tudjuk, nem elég a hűtőszekrényünket méregteleníteni, mert emésztőrendszerünk bizony sokkal erősebben vértezett a bőrünknél. Egy gyorséttermi ebéd, vagy a mosatlan gyümölcs sokkal kisebb kockázatot rejt, mint egy nátrium laureth szulfáttól habzó alapos hajmosás, melyet jó alaposan bedörzsölünk fejbőrünkbe.

Kozmetikumok mérgező összetevői
Bár számos vegyület egészség károsító hatását bizonyítják orvosi kutatások, míg az élelmiszeriparban megfigyelhető a törekvés a káros anyagok háttérbe szorítására a vegyipar mai napig természetes egyszerűséggel használja ezeket az összetevőket: például keressünk csak rá a neten, hány szulfát és parabén mentes kozmetikumot találunk…

Szulfátok
Sodium Lauryl Sulphate (nátrium lauryl szulfát, SLS, alkil-éterszulfát), Nátrium-lauril-éter-szulfát (NLES)

Erős tisztító és nedvesítő hatású anyag, amely egyaránt előfordul a felmosó szerekben, zsírtalanítókban, autómosószerekben, tusfürdőkben, samponokban, fürdő szerekben és általában mindenben, amiről azt gondoljuk, akkor jó, ha habzik. Pedig a Sodium Lauryl Sulfate a leggyakoribb bőrallergén anyag. Gyorsan felszívódik, és az agyba, májba, szembe és szívbe kerülve maradandó károsodást okozhat, ráadásul „mellékhatásként” lelassítja a gyógyulás folyamatát. Felnőtteknél szürke hályogot okoz, a gyerekeknél pedig megakadályozza a szem normális fejlődését.
Gyógyszertárakban nátrium lauryl szulfátként találhatjuk meg. A csomagoláson a következő figyelmeztetés olvasható: „Belégzése és lenyelése káros az egészségre, Irritálja a légzőszerveket és a bőrt. Veszélyes, komolyabb szemkárosodást okozhat. Szembe kerülése esetén alaposan öblítse ki, és forduljon orvoshoz! Bőrre kerülése esetén bő vízzel azonnal le kell mosni! Munka közben ajánlott védőöltözet és védőszemüveg viselése. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, és a címkét vagy a csomagolást meg kell mutatni!”

Sodium Laureth Sulfate (nátrium laureth szulfát)
A Sodium Laureth Sulfate alkoholos változata a Sodium Lauryl Sulfatenak. Kevésbé irritáló, azonban komoly kiszáradást okozhat. 
A tisztítószerekben vagy a samponokban található anyagokkal reakcióba lépve mind a Sodium Laureth Sulfate, mind a Sodium Lauryl Sulfate rákkeltő nitrátok és dioxidok keletkezéséhez járulhat hozzá. Csupán egyszeri hajmosással nagy mennyiségű nitrát kerülhet a vérkeringésbe.

Szóval még jó, hogy a sampon csípi a szemünk...

...bezzeg a Parabének
(Metilparabén/Methylparaben E218 - CAS No. 99-76-3, Etilparabén/Ethylparaben E214 - CAS No. 120-47-8, n-Propilparabén/Propylparaben E216 - CAS No. 94-13-3, Butilparabén/Butylparaben - CAS No. 94-26-8, Izobutilparabén, Izopropilparabén, Benzilparabén, és még mindezek sói… élelmiszerekben E214-E219 jelzésekkel jelölik)

A parabének szintén előkelő helyet foglalnak el a veszélyes anyagok listáján. Stabil, nem illékony vegyületek, megjelenési formájuk kismértékben eltérő, azonban mindenképp szagtalan vagy enyhe szagú szilárd anyagok: fehér vagy színtelen kis kristályok, tűk, porok.

A parabéneket széles körben használják fel tartósítószerként kozmetikumokban és testápolási termékekben, mint pl. alapozók, arc- és hajápolási, illetve borotválkozási termékek, tusfürdők, samponok, kézkrémek, testápolók stb.. Gyógyszerek, élelmiszerek, zsírok, olajok, cipőápoló krémek, textilek, ragasztók tartósítására is használják. Megjelenési formája igen változatos: lehetnek akár krémek, gélek, viaszok, ceruzák, hajtógázas és pumpás sprayk, folyadékok, félig-szilárd és szilárd anyagok, paszták, aeroszolok, porok, hajszínezők és -festékek vagy rúzsok egyaránt.

A parabének fő kockázata, hogy ösztrogénszerűen viselkednek és károsítják a hormonrendszert.
Több kutatás is jelezte, hogy a parabének összefüggésben állnak a mellrák kialakulásával. A methylparaben kozmetikai termékekben UV sugárzás hatására elősegíti a bőr öregedését, hozzájárul a ráncok és az öregségi foltok kialakulásához. A kozmetikai ipar iróniája, hogy olyan termékekben is megtalálhatóak, amelyek az UV-sugárzás káros hatásait hivatottak csökkenteni.

Ezért fontos számunkra, hogy a KEVIN.MURPHY termékek szulfát és parabén mentesek.


Miben más a COLOR.ME?


NEM ÁRTALMAS A KÖRNYEZETRE
AMMÓNIA ÉS PPD MENTES
MOLEKULAPÁR GARANCIA
MINIMÁLIS AZ IRRITÁCIÓ LEHETŐSÉGE
MÉZ ALAPÚ
HIDRATÁLÓ HATÁSÚ
SHEA VAJAT ÉS GRÁNÁTALMÁT TARTALMAZ
MIKROPIGMENTEK ALKALMAZÁSA
KÉSLELTETÉS FUNKCIÓVAL MŰKÖDIK
TERMÉSZETES HATÁSÚ VÉGEREDMÉNY

MOLEKULAPÁR GARANCIA 
A MÚLTBAN A HAJSZÍNEZŐ TERMÉKEKET A MENNYISÉGÜK,
ÉS NEM A TARTALMAZOTT MOLEKULÁK ALAPJÁN ADAGOLTÁK.
A LEGÚJABB TECHNOLÓGIA LEHETŐVÉ TESZI, HOGY A COLOR.ME
TERMÉKEIBEN PONTOSAN TUDJUK A TARTALMAZOTT MOLEKULÁK
SZÁMÁT, EZÁLTAL GARANTÁLHATÓ, HOGY MINDEN EGYES MOLEKULA
KÖLCSÖNHATÁSBA LÉPJEN.

MIKOR A HAJFESTÉKBEN A MOLEKULÁK OXIDÁLÓDNAK, 
KÖLCSÖNHATÁSBA LÉPNEK EGYMÁSSAL ÉS STABIL KÖTÉST 
HOZNAK LÉTRE. MIVEL NEM MARADNAK KÖTETLEN MOLEKULÁK:

NEM OKOZ BŐRIRRITÁCIÓT ÉS ALLERGIÁS REAKCIÓKAT. 
NEM LÉLEGEZHETI BE ŐKET A FODRÁSZ VAGY A KLIENS. 
A LEFOLYÓBA JUTVA NEM SZENNYEZIK A KÖRNYEZETET.

A COLOR.ME AMMÓNIAMENTES

A COLOR.ME KELLEMES ILLATÚ, 
TERMÉSZETES ILLATANYAGA A CSIPKEBOGYÓ. 

SEM A FODRÁSZ, SEM A VENDÉG NINCS KITÉVE
AZ AMMÓNIA KIPÁROLGÁSÁNAK,
EZÉRT A COLOR.ME NEM ÁRTALMAS AZ EGÉSZSÉGRE, 
MÉGIS HOSSZAN TARTÓ, FÉNYES HATÁST EREDMÉNYEZ.

A COLOR.ME PPD-MENTES
A PARAFENILÉN-DIAMIN (PPD) IRRITÁCIÓT ÉS ALLERGIÁS 
REAKCIÓKAT OKOZHAT A HAJFESTÉS KÖZBEN. 
MIVEL A COLOR.ME EGYÁLTALÁN NEM TARTALMAZ PPD-T, 
MINIMÁLISRA CSÖKKEN AZ ALLERGIÁS REAKCIÓK ÉS A 
BŐRIRRITÁCIÓ KOCKÁZATA.

A COLOR.ME SZÍNVILÁGA
A SZÍNEK ÚJ DIMENZIÓJA: A COLOR.ME TERMÉK 
FIGYELEMBE VESZI A KLIENS SAJÁT ALAPHAJSZÍNÉT, 
EZÉRT TERMÉSZETES, TÖBB-TÓNUSÚ HAJSZÍN ÉRHETŐ 
EL HASZNÁLATÁVAL. 
AZ EREDMÉNY: TERMÉSZETES HATÁSÚ, HARMONIKUS 
ÁRNYALATÚ, FÉNYESEBB HAJ.

MIKROPIGMENTEK
TERMÉKEINK LASSAN HATÓ MIKRO-PIGMENTEKET TARTALMAZNAK. 
MIVEL A COLOR.ME A KUTIKULÁK TÁGULÁSÁT A MINIMÁLIS SZINTRE 
CSÖKKENTI, KELLŐEN APRÓ FESTÉKSZEMCSÉKRE VAN SZÜKSÉG, 
HOGY ELÉG MÉLYRE HATOLHASSANAK. EZÉRT ALKALMAZUNK 
OLYAN APRÓ MIKRO-PIGMENTEKET, MELYEK LASSÍTJÁK AZ 
OXIDÁCIÓS FOLYAMATOT, HOGY ELŐBB MÉLYEN A HAJSZÁLAKBA 
HATOLHASSANAK. EZ A MÓDSZER GARANTÁLJA A RAGYOGÓ ÉS 
HOSSZAN TARTÓ SZÍNEREDMÉNYT.

FŐ TULAJDONSÁGAI:
ÁPOLÓ HAJFESTÉK
AMMÓNIA MENTES
PPD MENTES
MÉZ ALAPÚ
HIDRATÁL
100%-OS ŐSZFEDÉST BIZTOSÍTSALON EXCLUSIVE - KEVIN.MURPHY intenzív szalonkezelések

A természet legjava, a bőrápolás technológiai összetevőivel!
Molekuláris szinten kifejtett hatása által garantáltan javul a haj textúrája, természetes fénye és nedvesség tartalma, valamint a haj és a fejbőr általános egészségi állapota. Kezeléseink kozmetikai minőségű ápolást nyújtanak a haj és a fejbőr számára. 
Az AHA savak lehámlasztják az elhalt, száraz, durva részecskéket és a kezelések pótolják az elvesztett nedvességet és erőt, garantálva a puha tapintású és csillogó hajat. 
Válasszon igénye szerint intenzív kezeléseink közül, vagy kényeztesse haját és fejbőrét kozmetikai ápolást nyújtó KEVIN.MURPHY EXPERIENCE kezeléssel.
TREAT.ME MOISTURE

Intenzív hidratáló kúra dehidratált, göndör vagy kémiailag kezelt hajra. Adj súlytalan hidratálást, fényt és lágyságot a hajadnak ezzel a személyre szabott szalonkezeléssel. Az értékes olajok és növényi kivonatok nem csak hidratálják, de regenerálják és átalakítják, a hajszálak belsejéből indulva újra is építik a hajat. A kezelés során, anélkül, hogy elnehezedne, újra kezelhetővé és élettelivé válik a haj.

TREAT.ME STRENGTH
Intenzív hajkötésjavító kúra gyenge, kimerült hajra, mely rideg, törékeny és károsodott. Fehérjék és aminosavak megfelelő kombinációjának segítségével helyreállítja a haj erejét, vastagságát és rugalmasságát. Ez a speciális kezelés gyenge, töredezett, vagy károsodott haj esetén ajánlott. A haj visszanyeri életerejét, simává és rugalmasabbá válik, erővel töltődik fel, így ellensúlyozva a mindennapok igénybevételeit.


ANTI-AGEING
Intenzív fiatalító kúra hormonális, környezeti, vagy kémiai öregedés hatásait mutató hajra. Visszaállítja a száraz, sérült és elöregedett haj fiatalos fényét és rugalmasságát.

VASTAGÍTÁS ÉS VITALITÁS
Intenzív hajvastagító és hajerősítő kúra vékony szálú, gyenge hajra, illetve hajhullással küszködőknek.
Ezzel az átalakító szalonkezeléssel serkentjük a haj növekedését, és újraépítjük szerkezetét, növeljük erejét. Azonnal erősebbnek és élettel telibbnek érződik a haj.
A szempilla vastagításnál és hosszabbításnál használt technológia segítségével a hajszálak azonnal vastagabbak, és erősebb hatásúak lesznek, míg az esszenciális összetevők
hatékonyan küzdenek a hajhullás ellen, és jobb minőségű hajnövekedést eredményeznek.

FÉNY ÉS VITALITÁS
Intenzív kúra szőke, vagy ősz hajra, amely sárgul, élettelen és száraz. Frissítse fel letompult szőke, vagy ősz tónusát, töltse meg újra fénnyel és erővel anélkül, hogy elnehezítené haját. Optikai fényesítő adaléka révén javulnak a rezes és sárga tónusok, míg a jojobamag-kivonat, a levendulavirág és a lenmagolaj hidratálják, selymessé teszik a hajat, megóvva a kiszáradástól.

ANGEL KMX
Kényeztető kezelés vékony, töredezett, lapos hajra.
Vastagító és hidratáló, súlytalan kezelés, mely növeli a volument és elősegíti a haj és a fejbőr sejtszintű megújulását. A vékony szálú, lapos és száraz hajat teltebbé, fényesebbé és könnyebben kezelhetővé teszi.

HYDRATE-ME KMX
Kényeztető kezelés száraz, dehidratált, töredezett hajra.
Ez a hidratáló kezelés pótolja az elvesztett nedvességet, és fényessé teszi a hajat. A vitaminok, az olajok és az önszerveződő lipidek újraépítik a haj felszínét és szerkezetét.
Újítsa meg a haját C és E vitaminokban bővelkedő kakaduszilva-kivonattal, mely hidratálja, fényessé és könnyen formázhatóvá teszi a hajszálakat!

LUXURY KMX
Kényeztető kezelés vastag, száraz, durva és engedetlen hajra. Szelídítse meg durva, kezelhetetlen, göndör, illetve dehidratált tincseit ezzel az intenzív tápláló kezeléssel. Az eredmény azonnal sima és kezelhető haj. A murumuru vaj és a kukuidió-olaj összetevői biztosítják a megfelelő hydro-lipid egyensúlyt a természetes fény, a hidratálás, és a simaság érdekében.


Állatkísérlet nélkül! 
Túl azon, hogy minden KEVIN.MURPHY termék szulfát és parabén mentes, különös figyelmet fordítunk az állatvilágra is, hiszen minden KEVIN.MURPHY termék „Kegyetlenség Mentes” .


A PETA (People for Ethical Treatment of Animals) a világ legnagyobb állatvédő szervezete elismerve a márka erőfeszítéseit, büszkén sorolja a KEVIN.MURPHY termékeket az általa nyilvántartott és ajánlott „Kegyetlenség Mentes” termékek sorába. A PETA csak olyan cégek jelentkezését fogadja, melyek bizonyítottan nem tesznek kárt állatokban, és állatkísérleteket sem végeznek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése