2017. február 22., szerda

Töredezett hajvég eltávolító kézi készülék


És igen van új a nap alatt! Hiszen már 2017-et írunk. Minden nap hihetetlen mennyiségű új felfedezés, feltalálás, fejlesztés születik a világ számos pontján. El sem tudjuk képzelni mi minden van a világban.

 Itt és most azonban csak egy dolgot szeretnék bemutatni az utóbbi idők legfrissebb találmányaiból és ez nem más mint a nők milliói által oly régóta várt töredezett hajvég eltávolító kézi készülék (ahogy azt én hívom viccesen).

A lényege a nevében rejlik, azonban nem árt néhány dolgot tisztázni. A gép arra lett kitalálva, hogy a töredezett hajvégeket eltávolítsa, de azt mindenhonnan. Ez ugye azt jelenti, hogy nem csak a frizuránk aljáról, hanem a növésben lévő hajszálakról is, azaz MINDEN hajszálról. DE! És ez nagyon fontos: nem helyettesíti a hagyományos hajvágást, inkább kiegészíti. Hajnövesztéskor a két hajvágás közötti időt szeretnénk minél inkább kihúzni és amilyen ritkán és amilyen keveset csak lehet vágatni. Ez a masina megköti a fodrászok kezét jó értelemben és csak azt vágja le amit tényleg nagyon muszáj. Így két hagyományos hajvágás között (ami hajnövesztéskor általában 3 hónap) felfrissíthetjük hajvégeinket, megszabadulhatunk azoktól a milliméterektől melyek károsodtak hétről hétre szárítástól vasalástól sütéstől fésüléstől stb. Így hajnövesztésünk eredményesebb lesz, hajunk pedig egészségesebb.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése